Jubileumshelg Acta og Normisjon 7. - 9. januar
 

Jubileumshelg:

Storsalen menighet i Oslo/ Bok og Media i Oslo/ Oslo Domkirke og flere andre kirker i Oslo.

Jubileumsgave til India og Soul Teens


Normisjon feirer tiårsjubileum. Det gir oss grunn til å stoppe opp og se tilbake på hva som har skjedd i løpet av de ti årene tidligere Santalmisjonen og indremisjonsselskapet har vært Normisjon. Vi takker Gud for velsignelse over vekst og virke, og vi fortsetter i tillit til hans vei for oss videre. For vi vil videre – og vi håper at du som nå har denne giroen i hendene vil bli med oss inn i framtiden.
Normisjons arbeid er mangfoldig, men i denne kampanjen setter vi søkelyset på misjonens vugge, India, hvor vår grunnlegger Lars Skrefsrud startet opp i 1867, og på Soul Children korenes enorme vekst i inn- og utland siden starten i 2001. Det er altså all grunn til å fortsette – vi håper du vil bli med!
 
Tusen takk for gaven! 
 
Kontonr: 3000 18 32731
 
Kampanjenr: 7001069
 
Info om jubileumsgaven
Del Twitter Del på Twitter

Jubileumsgave Kaerabani, NELCs disippeltreningssenter:

 

Rapport fra Kaerabani

I denne rapporten kan du lese blant annet personlige vitnesbyrd, hvilke fag det undervises i, budsjett og takke- og bønneemner.
 
 

Bærer Guds lys

100 år etter misjonspioneren Lars Skrefsruds død er fortsatt bare en liten minoritet av santalfolket i India kristne. Men 10 år etter at Normisjon i samarbeid med flere kirker startet disippel- og misjonsskole i Kaerabani har det brutt ut vekkelse.
 
 
Annonse: